Monday, May 3, 2010

lebih baik sendiri bila....


salam pembaca(kalau ade yang baca^^)/...harini rasa macam nak merapu sikit..sikit jer...semalam dah pos entri yang jiwang..bukan jiwang, tapi layannzz..ahaha...entri ni lebih kepada tuk anak2 remaja yang baru nak kenal erti dunia..ceyh...

biasanya orang cakap, berdua lebih baek..means, berteman( couple) tue lebih baek kot..tapi, bagi saya sendiri itu lebih baek BILA:

> 1st ; law ade dye, pikiran kite jadi kacau bilau, lebih baek takde @ tak perlu wujud langsung dalam idup ni..

>2nd ; kite rasa kite ade dye, kite harapkan dye, means...tempat kite nak mengadu, manje2, minta tolong, tapi, bagi dye, kite hanya di perlukan tyme dye perlu..hmm... pe maksud saya tue?

>3rd ; cuma kite yang bersungguh.. dye wat derk jer..maen tarik tali...why not law nak lepas, lepas je lah terus....takdelah yang sebelah sini terkial- kial.. penat dowh!!

>4th ; dye wujud, tapi langsung tak amek tahu...at least, amek kesah...takpun, amek berat.. takperlu banyak, cket pun jadi.. bagi saya, sekurang2nya kita akan rasa dihargai, walaupun cuma secalit.. takkan takde sesaat pun dalam seharian waktu 24jam bernafas, sesaat pun bagi dye untuk ingat kite??pikirkAN..

>5th ; terang2 kite taw dye berpura2..berlagak macho depan kite..tapi belakang....hmm....

rasanya cukup dulu omongan saya..tapikan, saya cakap lebih baek sendiri.tapi, sekarang saya tak mampu lagi untuk sendiri..waaaa~ bila sendirian, camni la jadiknyer...

2 comments:

zOuL_iMMe said...

ade pro dan cons nya single...tp bila single, kita jadi kuat..dan bila couple lepas tu,kita jadi lebih kuat..huhu

untuk kekuatan berterusan,minum lah vitagen..haha

shaNAf said...

bile single jd kuat...
bile couple pas 2 jd lbh kuat...
hmm....nk cuba phamkan nie.hehe..

vitagen x bez..x suke..huhu

Related Posts with Thumbnails