Tuesday, April 13, 2010

merdeka ker?? ^^

merdeka kah diri? merdeka kah minda? andai hidup diselubungi seribu rasa yang bercampur baur menjadi adunan yang saya sendiri tidak tahu..resepi apakah itu?....




ececeh........sesedap rasa menaip....




abaikan ayat penyata di atas...saya rasa saya sedikit gembira hari ni sebab semalam last paper saya..(kegembiraan yang dari semalam yang di bawa baki ke hadapan^^)... walaupun agak serabai saya menjawab paper tersebut, jawapan dan idea yang saya bagi, entah di terima @ di reject, saya tidak pernah meninggalkan ruang jawapan itu kosong.... hehe...




sekarang saya merdeka.....macam tak caye je da bis perjalanan idup saya sebagai student u^^ saya epy sorang2 sebab kawan2 yang rapat cket ngan saya sume tak abis agi..SEM ni saya gatal ambil subjek yang saya suke je..saya tak ikut diorang...ngade-ngade tak saya?ade orang jeles...lalala~


agak kepenatan selepas balik dari driving class td...panas tol ari ni kan?? petang tadi hujan je, tapi saya still rasa panas.. menaip ent3 ni dalam kepanasan.. hot..^^....pastu sambil dengar hot fm.. saya takde la nak marah sape2, tapi... uiks.... memang panas ar arini... malam ni pun...maybe sebab saya dikelilingi batu bata n konkrit yang agak tidak sempurna sistem pengudaraan nyer... bahang terasa... hurmm.... maybe gak cz ..^^,


saya dah tak dapat wifi....nanti kalau tenet ade saya akan jenjalan blog2 yang sudi datang cni..coey taw....


sekarang, saya suke ronda2 bilik kwn2 saya yang tgh study...hehe...
bilik saya bersepah.....sakit mata saya tengok.... tak nak...!! saya tak nak pandang sekeliling sekarang~!!


aduss.. tak merdeka agi jawab nye...

3 comments:

cathenclox said...

congratez! pasni,buleh la kawen.. :P

nick irfan said...

wah! dh hbis exam dh? ape2pun gudluck ok! :)

shaNAf said...

cathenclox^^)/ ahaha...awk crikn sye calon ye...

nick irfan^^)/ yer..tq....doakn sye dpt kje =]

Related Posts with Thumbnails